1.Συζήτησα με τον πελάτη κι ενημερώθηκα από την ιστοσελίδα του μπουτίκ ξενοδοχείου για το ύφος, το προφίλ και το χαρακτήρα που διατηρεί η επιχείρηση.
2.Ζήτησα κι έλαβα πληροφορίες γύρω από τους ντόπιους προμηθευτές και την ιδιαίτερη ιστορία τους.
3.Μίλησα με τον σεφ του εστιατορίου κι έκανα ερωτήσεις για κάθε ένα πιάτο ξεχωριστά, ώστε να κατανοήσω ποια γεύση και πρώτη ύλη υπερισχύουν.
4.Ολοκλήρωσα το Μενού, με μίνι ιστορίες και χρηστικές πληροφορίες για το κάθε ένα πιάτο.
5.Έγραψα τον πρόλογο κι επίλογο του μενού και πρότεινα μια σειρά από σλόγκαν για το εστιατόριο.